Tolvsrød, Ringshaug og Skallevold

Tolvsrød, Ringshaug og Skallevold

Bydelen Tolvsrød ligger cirka 5 km øst for Tønsberg sentrum.
Her ligger Presterød skole og Presterød ungdomsskole (PUS). 
Skallevold er et boligområde og en populær strand. Stranda ligger mellom Karlsvik og Ringshaug-stranda i sør. Området Ringshaug har egen barneskole fra 1. til 7. klasse.
Tolvsrød, Skallevold og Ringshaug tilhører Søndre Slagen menighet.

Områdeinfo

Lokalportalen åpner i løpet av sommeren 2022

Lokalportalen, som denne områdesiden er en del av, er ikke ferdig. Vi har likevel valgt å publisere disse under utvikling, for å skape fokus rundt den største delen av det BY prøver å skape; en genuin plattform for lokal folkejournalistikk.
BY er redaktørstyrt, og følger de regler og lover som gjelder. Det betyr at alle innlegg som skrives må gjennomgås av moderator før de kan publiseres.  Områdesiden vil etter hvert ikke bare inneholde publisering fra deg og våre journalister, vi har også en ambisjon om å publisere all mulig nyttig informasjon om/for området, så dette blir et naturlig sted å sjekke for info og nyheter fra ditt lokalområde. Vi vil etter hvert komme med det vi håper er lettfattelige regler for hva du må huske på når du publiserer i et medium som forhåpentligvis vil bli noe nytt; en nettavis hvor du som leser/medlem er en aktiv del av samfunnsdialogen – ikke bare i diskusjons-feltene, men også som artikkelforfatter. Det skal også bli mulig å uttrykke seg gjennom video eller audio. I mellomtiden vil vår redaksjon publisere saker som er relevant for områdesiden du er på. Og har du tips til noe vi bør skrive om nå, ta gjerne kontakt! Velkommen skal du være!

Severdigheten på Tolvsrød
I krysset mellom Føniksvei og Glitneveien på Tolvsrød ligger et hus som får folk i området til å legge...