STORT MARKED: Marit Paulsen har jobbet i 4 – Play i ett år. Hun ser det er et stort marked for produktene hun selger, og håper å bidra til at flere mennesker kan åpne opp litt flere dører.

Tønsberg i lakk og lær

18. januar, 2021

10:59

Ingen kommentar

Vil vi leke? Det kan faktisk være ganske morsomt. Dildoen trenger ikke være hudfarget. Lilla er in i år. Eller hva med noen gledeskuler?

ANNETTE LIPPESTAD tekst og foto

– Sex skal være morsomt, sier Marit Paulsen (43). I ett år har hun jobbet i 4 – Play. Butikken har det meste av det vi trenger eller ønsker oss av hjelpemidler, tilbehør og leketøy. I alle størrelser, fasonger og farger. Noe for han og noe for henne, sammen eller alene, mange eller få. Langs veggene står det skap med utstillinger av produkter og klesstativer for klær i materialer du ikke finner så mange andre steder.

– Tønsberg er en lakkby, slår hun fast.

LAKKBY: Tønsberg er en lakkby. Omsetningen av lakk-klær er stor og blir stadig større.

Home-parties

Da 4 – Play åpnet var det mange som hadde problemer med å passere terskelen, både til butikken og erkjennelsen av sine egne fantasier. Kundene kjøpte presanger til andre, som ikke var nødvendige å pakke inn. Dette har endret seg i følge Marit Paulsen. I dag sitter hun med faste kunder fra hele Vestfold.

– Men det har hele tiden vært best omsetning på Home – parties, sier hun.
– Det er i første rekke kvinner, og de har tatt seg et glass vin før vi kommer. Da tør de å spørre om det meste.

– Og jeg skjønner det, legger hun til. – Det skal litt mot til for å spørre hvordan analpluggen fungerer.

Flere menn

Selv om kvinnene ennå dominerer i disse sammenkomstene, er kundekretsen i butikken like mange av hvert kjønn. Mannen kjøper også stadig oftere ting til seg selv. Butikken selger mye kvinnelig undertøy som skal passe ham som står på den andre siden av disken. Dessuten er det mange par som begynner å komme. Marit Paulsen mener det er fordi folk skjønner at det ikke er et tegn på at seksuallivet skranter. Det er bare et ønske om å prøve noe nytt.

ALLE FARGER: I dag får du dildoer i alle størrelser, fasonger og farger. Håpet er kanskje ennå lysegrønt?

Naturlig for alle

Det krever mye av en som skal stå og selge produkter som tilhører våre mest private områder. Taushetsplikten må være hellig, utenfor butikken skal gjenkjennelsen være opp til kunden. Marit Paulsen innrømmer at det er vanskelig å vite noen ganger, men har lagt vekt på at det skal være naturlig med nysgjerrighet og lyster, og er åpen uansett hva folk måtte spørre om. Ved å fremheve leken som naturlig mener hun at det gir butikken et seriøst preg. Hun selger ikke porno, og kundene er ikke perverse. Hun har også begynt å henvende seg til institusjoner og organisasjoner.

– Alle har rett til et sexliv, sier hun. – Om jeg kan bidra med noe for folk med færre muligheter så er det flott.

AVSTRESSINGSPUPP: God å holde i hånden. Den har egentlig ikke annen misjon enn å fungere som en avstressings -ball. Ta et godt tak og klem til.

Fjernstyring

Det siste produktet Marit Paulsen har tatt inn er ”fjernstyrte egg”. Den ene går med egget den andre med fjernkontrollen som får det til å vibrere. Egget har slått godt an i alle kretser, det er mange egg rundt i Tønsbergs gater allerede. En liten ulempe er kanskje at alle er på samme frekvens. Én fjernkontroll kan starte alle egg som måtte befinne seg i nærheten.

– Jeg syns kanskje det heller er en morsom side enn en ulempe, ler hun.

Denne artikkelen ble publisert i Byavisa Tønsberg i 2005.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *