Treningsglede i fokus: Opplev Slagentreffen i Tønsberg!

Er du klar for å oppdage noen av morgendagens badmintonstjerner? Da bør du definitivt svinge innom Slagenhallen lørdag 24. november. Slagen Badmintonklubb arrangerer “Slagentreffen”, og denne gangen er det ekstra spennende.

Vi setter fokus på de yngre spillerne, de som kanskje noen år vil dominere badmintonbanene både nasjonalt og internasjonalt.

Spesielt spennende er det å følge de 30 lokale spillerne fra Slagen. Hvem av dem vil ta steget opp og bli den neste store badmintonspilleren fra Tønsberg?

Ikke bare sport – et samfunnsansvar

Turneringen inkluderer 20 klasser, fra junior til senior, og gir en unik mulighet til å se et bredt spekter av ferdigheter og spillestiler. Slagen BK, etablert i 1976, har en stolt tradisjon for å fostre talent og har i dag rundt 100 medlemmer som spenner over et bredt aldersspekter.

I år tar Slagen Badmintonklubb et steg videre med sitt sosiale ansvar. Vi introduserer et gjenbrukshjørne i kantina hvor deltakere og tilskuere kan gi nytt liv til gammelt treningsutstyr. En flott måte å bidra til miljøet og støtte opp om idrettens bærekraftige fremtid.

Bli med på heiaropene!

Enten du er en ivrig badmintonspiller selv, en forelder, venn, eller bare ønsker å oppleve et spennende sportsarrangement, er “Slagentreffen” et perfekt sted å samles. Med mat og drikke tilgjengelig i kafeteriaen (betaling med Vipps eller kontanter), er alt lagt til rette for flott dag med mye badminton glede.

Møt opp og støtt opp om lokale talenter og se fremtidens badmintonstjerner i aksjon!

Idrettsleder?

Trenger laget ditt penger?
Eller kanskje mer publisitet?

Begge deler, kanskje?

SE HER!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.