Truls Grytnes

Truls vant Drømmestipend

1. februar, 2023

16:04

Ingen kommentar

Truls Klepp Grytnes fra Tønsberg og Anne Handeland fra Færder ble tildelt 30.000 kroner hver fra Drømmestipendet, som er et samarbeid mellom Norsk Kulturskoleråd og Norsk Tipping. Begge to fikk tildelt stipendet i musikklassen.

Truls studerer ved Lillehammer Institute of Music Production and Industries, og  har stor interesse for musikkproduksjon i sjangeren EDM. I løpet av det siste året har han signert platekontrakt med et stort plateselskap, Proximity Records, som har rett under 9 millioner abonnenter på YouTube. Han har også blitt fremmet på New Music Daily av Apple Music, og fått gode tilbakemeldinger fra store og kjente artister verden over bla. Tungevaag, Jonas Aden, NUZB, Asketa & Natan Chaim og Drove. Nå er han en av 48 studenter ved den prestisjefylte internasjonale høgskolen Limpi. Skolen er drevet av Amund Bjørklund og Magnus Beite, som bla. har jobbet med artister som Beyoncé, Train, Bruno Mars, Ne-Yo, Chris Brown and Selena Gomez.

Anne Handeland

Anne spiller cello, og for tiden jobber og bor hun i Lilongwe, Malawi, som deltaker på utvekslingsprogrammet MOVE, i regi av JM Norway. Før det bodde hun tre år i Trondheim hvor hun studerte utøvende klassisk cello ved Institutt for musikk. Der har hun blant annet vært involvert i Ensemble TRD, PØKK, Orkester Nord Academy og Trondheimsolistene.

I Malawi jobber hun som musikklærer for et par strykeelever, men får også holde på med sine egne musikalske prosjekter, som å spille solokonserter og samarbeide med lokale musikere.

Anne Handeland drømmer om å bli profesjonell musiker, og de neste årene skal hun fullføre bacheloren sin, for så å søke master, muligens i utlandet.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *