Uriah Heep. Foto: Richard Stow

Uriah Heep til Foynhagens 10-års jubileum

12. desember, 2023

12:33

Ingen kommentar

Legendariske Uriah Heep, en av gigantene innenfor 70-talls hardrocken, kommer til Tønsberg 2. august 2024.

Legendariske Uriah Heep er en av gigantene innenfor 70-talls hardrocken og kommer til Tønsberg 2. august 2024! Bandet leverte til 6’ere på Notodden Blues i 2023 og er klare for enda en konsert i Norge, etter Tons of Rock 2024.

Uriah Heep, som ble grunnlagt i 1969, har vært en bauta innen engelsk hardrock og regnes sammen med Deep Purple og Black Sabbath som en av grunnleggerne av heavy metal. Med en besetning som inkluderer gitarist Mick Box, som har vært med siden starten, samt medlemmene Phil Lanzon og Bernie Shaw som har vært med siden 1986, leverer Uriah Heep en klassisk kveld full av energi og samspill.

Låtene “Gypsy,” “Lady in Black,” “Look at Yourself,” og “Easy Livin'” har blitt en del av hardrockshistoriens største klassikere, og bandet har solgt over 40 millioner album verden over. Den nåværende besetningen har eksistert i sin helhet siden 2007, og Mick Box, som har rundet 75 år, fortsetter å være den imponerende kraften bak bandets over 50 år lange karriere.

-Jeg ble slått i bakken etter å ha sett bandets maktdemonstrasjonen under Notodden Blues i fjor. Dette er et band som har markert seg som en av de store i rockehistorien på samme nivå som Purple, Zeppelin og Sabbath. Dette gleder jeg meg ekstremt til, noe jeg vet veldig mange andre gjør også, sier daglig leder i  Foynhagen, Kim Alexander Holmøy

 

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *