Vakre toner i nyoppusset kirke

21. oktober, 2022

05:55

Ingen kommentar

“Under en høyere himmel” er tittelen på kommende konsert med Lars Martin Myhre, 20. november i Nøtterøy kirke. Det passer bra da kirken akkurat nå gjennomgår omfattende innvendig oppussing. De høye kirkehvelv vil igjen lyse, hvite og vakre – og fylles av Lars Martins sanger.

Tekst: Thomas Collin

Lars Martin Myhres helt spesielle evne til å sette musikk til tekst er velkjent og kraftig prisbelønt med 4 Spellemannpriser, Kardemommestipend, Vestfold fylkes kunstnerpris og Alf Prøysens Ærespris for å nevne noe. Hans samarbeid med f. eks Odd Børretzen, Arild Nyquist og ikke minst det nære tekstsamarbeidet med Ingvar Hovland har satt spor etter seg i «den norske sangboka». Lars Martin Myhre er den tekstlige underfundighetens fortrukne tonesetter.

Gode tilbakemeldinger

På oppfordring fra hans langvarige samarbeidspartnere i Frelsesarmeen og Kirkens Bymisjon, har Lars Martin satt sammen et program med sine låter, spesielt tilpasset kirkerommet med tittelen «Under en høyere himmel». Konserten er fremført i flere kirker i rundt in Norge, med gode tilbakemeldinger.

Med seg på konserten i Nøtterøy kirke har han to fantastiske musikere; Terje Norum, piano og orgel, og Terje Johannesen på gitar og trompet. Begge har lang fartstid på høyt nivå i norsk musikkliv inkludert en god andel kirkekonserter. De har spilt med Lars Martin gjennom mange år, og vi kan garantere en stor musikalsk opplevelse.

Strålende musikk

Vi kan altså se fram til en kveld med strålende musikere, strålende låter og tekster om nåde, toleranse, tro, tvil – kort sagt livet, døden og kjærligheten.

Billetter via kan kjøpes via TicketCo og ved inngang, og barn/unge til og med 18 år har fri entré. Arrangør er Nøtterøy Menighetsråd.

Velkommen til konsert i nyoppussede og vakre Nøtterøy kirke!

 

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *