Valg til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen DNB

4. mars, 2022

10:05

Ingen kommentar

BILDET: FAU ved Hof skole fått på plass et uteklasserom for elevene, og fikk støtte til å bygge gapahuk fra Sparebankstiftelsen DNB. (Foto: Katrine Lunke)

Denne våren skal det velges nye kundevalgte medlemmer til generalforsamlingen i Sparebankstiftelsen DNB. Frem til 31. mars kan alle DNB-kunder over 18 år stemme i mobil- eller nettbanken.

Halvparten av generalforsamlingen til Sparebankstiftelsen DNB velges av og blant DNBs kunder. Valget gjennomføres i hele mars måned.

Sparebankstiftelsen DNB er en uavhengig stiftelse med et todelt formål: Å videreføre sparebanktradisjonene gjennom støtte til tiltak til beste for det norske samfunnet, og å være langsiktig eier i DNB. Utbyttet fra eierandelen på 8,4 prosent i DNB finansierer stiftelsens samfunnsnyttige innsats. Stiftelsen støtter prosjekter som skaper engasjement, involverer frivillige og gir et positivt bidrag til barn og unge.

Generalforsamlingen er Sparebankstiftelsen DNBs høyeste organ, blant annet med ansvar for å velge styret i stiftelsen. Generalforsamlingen består av til sammen 31 medlemmer. 15 representanter velges av og blant DNB-kunder i kjerneområdet til tidligere Sparebanken NOR (syv fylker på Østlandet), mens 1 representant velges av og blant kunder i de øvrige delene av landet. Medlemmene som ikke velges av DNB-kunder velges av fylkestingene (bystyret i Oslo) i Sparebankstiftelsen DNBs opprinnelsesområde.

Les mer om stiftelsens styrende organer

Slik stemmer du

Alle DNBs personkunder over 18 år kan stemme. Gå inn i mobil- eller nettbanken til DNB, og finn lenken til stemmesiden.

Kandidatene er presentert med bilde og informasjon – du krysser av på de kandidatene du velger. Din stemme er anonym, og hver kunde kan stemme én gang. Du kan stemme frem til 31. mars.

Alle som stemmer blir med i trekningen av to gavekort på 1000 kroner hver.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *