FOTO: If

– Vårt største ønske er at kundene nå bare kommer hjem til Norge

BILDET: -Nå ønsker vi bare at kundene våre skal komme seg hjem til Norge, sier Andreas Handeland i If og Europeiske Reiseforsikring. Foto: If.

Nordens største forsikringsselskap ser forbi egne vilkår og dekker evakuering hjem til Norge for kunder i Ukraina, Russland, Hviterussland og Moldova.

If og Europeiske Reiseforsikring dekker nå evakuering hjem til Norge fra Ukraina, Russland, Hviterussland og Moldova.

– Slik som situasjonen er nå er det ingenting vi heller ønsker enn at kundene våre skal komme seg trygt hjem til Norge. Vi vil ikke at noen skal havne i en situasjon der vi kanskje ikke får hjulpet til dersom noe skjer, sier Andreas Handeland, kommunikasjonsdirektør i If og Europeiske Reiseforsikring.

– Vanligvis får man kun dekket hjemreise når norske myndigheter oppfordrer nordmenn til å forlate et land eller et område. Men nå velger vi å være litt føre var fordi situasjonen er uoversiktlig og uforutsigbar, sier Handeland.

Norske myndigheter oppfordrer allerede nordmenn til å forlate Ukraina, men har ikke lignende evakueringsråd for Russland, Hviterussland og Moldova. Likevel velger If og Europeiske å også dekke hjemreise fra disse områdene.

– Når verken norske myndigheter eller vi kan garantere bistand hvis noe skjer, og det i tillegg kan bli problematisk med både pengeoverføringer og betaling for lege- og sykehustjenester, ønsker vi ikke at folk skal ta unødvendige sjanser. Derfor oppfordrer vi kundene våre til å komme seg hjem til Norge nå, sier Handeland.

– Vi håper også at de som måtte gå med ubesvarte spørsmål rundt disse tingene tar kontakt med oss så fort som mulig. Det er bedre å ringe oss en gang for mye, enn en gang for lite, sier Andreas Handeland i If og Europeiske Reiseforsikring.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.