FOTO: If

– Vårt største ønske er at kundene nå bare kommer hjem til Norge

4. mars, 2022

09:36

Ingen kommentar

BILDET: -Nå ønsker vi bare at kundene våre skal komme seg hjem til Norge, sier Andreas Handeland i If og Europeiske Reiseforsikring. Foto: If.

Nordens største forsikringsselskap ser forbi egne vilkår og dekker evakuering hjem til Norge for kunder i Ukraina, Russland, Hviterussland og Moldova.

If og Europeiske Reiseforsikring dekker nå evakuering hjem til Norge fra Ukraina, Russland, Hviterussland og Moldova.

– Slik som situasjonen er nå er det ingenting vi heller ønsker enn at kundene våre skal komme seg trygt hjem til Norge. Vi vil ikke at noen skal havne i en situasjon der vi kanskje ikke får hjulpet til dersom noe skjer, sier Andreas Handeland, kommunikasjonsdirektør i If og Europeiske Reiseforsikring.

– Vanligvis får man kun dekket hjemreise når norske myndigheter oppfordrer nordmenn til å forlate et land eller et område. Men nå velger vi å være litt føre var fordi situasjonen er uoversiktlig og uforutsigbar, sier Handeland.

Norske myndigheter oppfordrer allerede nordmenn til å forlate Ukraina, men har ikke lignende evakueringsråd for Russland, Hviterussland og Moldova. Likevel velger If og Europeiske å også dekke hjemreise fra disse områdene.

– Når verken norske myndigheter eller vi kan garantere bistand hvis noe skjer, og det i tillegg kan bli problematisk med både pengeoverføringer og betaling for lege- og sykehustjenester, ønsker vi ikke at folk skal ta unødvendige sjanser. Derfor oppfordrer vi kundene våre til å komme seg hjem til Norge nå, sier Handeland.

– Vi håper også at de som måtte gå med ubesvarte spørsmål rundt disse tingene tar kontakt med oss så fort som mulig. Det er bedre å ringe oss en gang for mye, enn en gang for lite, sier Andreas Handeland i If og Europeiske Reiseforsikring.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *