– Vi har invitert de beste på sitt felt!

21. mai, 2024

16:10

Ingen kommentar

Onsdag 22. mai arrangerer Geitmyra Tønsberg mathistorisk forum. – Vi ønsker å lage en møteplass for mathistorisk fagmiljø her ved foten av Slottsfjellet, sier Kine Bekkengen fra Geitmyra.

– Vi jobber med formidling av mathistorie for barn og ungdom og sikter mot å bli de beste i landet på det. Da må vi samarbeide med gode aktører og det gir mening å legge det her i Tønsberg. På sikt ønsker vi også å få til en mathistorisk kokebok som også kan bli et oppslagsverk i skolen, sier Kine.

Mathistorisk fagforum starter kl. 09.45 på Slottsfjellmuseet.

Andreas Viestad skal fortelle om hvordan man kan formilde mathistorie til barn og unge, mens Marianne Vedeler vil fortelle om mat i middelalderen. I tillegg kommer Daniel Serra og vil fortelle om hvordan vi kan gjenskape historisk mat. Til slutt blir det servert mat; lammegryte og pinnebrød på bål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.