– Vi har invitert de beste på sitt felt!

Onsdag 22. mai arrangerer Geitmyra Tønsberg mathistorisk forum. – Vi ønsker å lage en møteplass for mathistorisk fagmiljø her ved foten av Slottsfjellet, sier Kine Bekkengen fra Geitmyra.

– Vi jobber med formidling av mathistorie for barn og ungdom og sikter mot å bli de beste i landet på det. Da må vi samarbeide med gode aktører og det gir mening å legge det her i Tønsberg. På sikt ønsker vi også å få til en mathistorisk kokebok som også kan bli et oppslagsverk i skolen, sier Kine.

Mathistorisk fagforum starter kl. 09.45 på Slottsfjellmuseet.

Andreas Viestad skal fortelle om hvordan man kan formilde mathistorie til barn og unge, mens Marianne Vedeler vil fortelle om mat i middelalderen. I tillegg kommer Daniel Serra og vil fortelle om hvordan vi kan gjenskape historisk mat. Til slutt blir det servert mat; lammegryte og pinnebrød på bål.

Våre siste saker her:

Helsekostbutikk med sjel og viten – og mye kunnskap
I en sjarmerende stallbygning i hjertet av Tønsberg holder helsekostbutikken...
Svindeltrender du må passe deg for i sommer
Svindlerne blir stadig mer utspekulerte i sine forsøk på å lokke deg i fella....
Sommerens store kjærlighetsarrangement på Brygga
Er du singel, er det ingen tvil om hvor du bør være tirsdag 22. juli; på Brygga...
Venus og Uranus møtes eksakt 4. juli
Venus og Uranus sammen stimulerer behovet for fri og sosial. De kan også bidra...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.