Områdeleder Ragnhild N. Dahl og forbundsleder Jan Davidsen på vei inn til den første høringen i forbindelse med behandling av statsbudsjettet for neste år. (Foto: Bjørg Karin Buttedahl)

Vi jobber for mer penger til eldre på statsbudsjettet

21. oktober, 2022

15:05

1 kommentarer

Når ordet “eldre” så og si ikke finnes i regjeringens forslag til statsbudsjett for 2023 – hva gjør vi da? Og når viktige tilskudd er fjernet og til og med vår egen Bekymringstelefon er kuttet – hva gjør vi da?

Jo, vi sukker nok litt oppgitt i noen sekunder. Men så bretter vi opp ermene og gyver løs. Vi jobber faglig, skriver notater, møter politikere og bruker alle midler vi har for å kjempe for sakene som er så viktige for at eldre i Norge skal kunne leve gode, trygge liv.

Denne uken har forbundsleder Jan Davidsen – her sammen med områdeleder for fag og politikk, Ragnhild Nestaas Dahl, stilt opp på høringer på Stortinget. Han har fått tre minutter i hver komite’ til å redegjøre for Pensjonistforbundets syn. Og så har det kommet spørsmål fra stortingsrepresentantene, som han har besvart.

-Vi kommer til å stå på fram til budsjettet skal behandles i Stortinget i desember. Vi lover. På vegne av deg og alle landets pensjonister, sier Jan Davidsen.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Én kommentar

  1. Jeg stiller meg undrende til at våre politikere ikke engasjerer seg i forholdene for våre eldre i samfunnet. Har de ikke skjønt at de også etter hvert blir eldre og pensjonister. Det er i dag over en million pensjonister i Norge og dette kommer til å øke betraktelig i årene som kommer. 250 000 pensjonister er medlemmer i Pensjonistforbundet i dag. Hva om flere melder seg inn i forbundet ? Forbundet vil da etter hvert utgjøre en maktfaktor som politikerne tvinges til å ta hensyn til dersom de ønsker gjenvalg. Min oppfordring til alle pensjonister er å melde seg inn i Pensjonistforbundet for derved å styrke en slik maktfaktor, det at vi kan bli mange bak kravene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *