Vinkelbygget ønsker ny leietager velkommen

9. august, 2023

08:31

Ingen kommentar

Recreate gleder seg til å ønske Zimmer & Peacock velkommen til nye lokaler i det energieffektive bygget på Korten.

Zimmer & Peacock har signert en leieavtale på 1.683 kvm i Vinklebygget og flytter inn i mai 2024.

– Det er ekstra moro å lande et leieforhold med en så spennende aktør som også tar bærekraft på alvor. Vi har fokusert mye på utleie av bygget den siste tiden og jeg er veldig glad Zimmer & Peacock landet i Vinkelbygget, sier CEO Emil Eriksrød.

Zimmer & Peacock er en verdensledende aktør innen utvikling og produksjon av elektrokjemiske sensorbaserte teknologier. Selskapet har bygget opp sin virksomhet i England og Norge gjennom 10 år, og har hele tiden hatt hovedkontor i Horten. Det er virksomheten i Horten som nå flytter til Vinkelbygget.

– ZP har vært gjennom en fantastisk vekst siden oppstart, og er i dag leietaker både i Horten Industripark og i «ZP-bygget» ved den nye jernbanestasjonen på Skoppum. I samarbeid med Recreate og Vinkelbygget har vi fått til en samling av alle våre aktiviteter i Norge under ett tak. Vi ser frem til prosessen med tilrettelegging for våre aktiviteter i bygget og innflytting i 2024, sier administrerende direktør Even Zimmer.

Vinkelbygget er et energieffektivt kontorbygg som ble oppført i 2012. Bygget innehar energiklasse A og har 23 energibrønner som tilfører energi til bygget. Største leietaker i bygget er Trainor, men det sitter også selskaper som blant annet If Forsikring, National Oilwell og Exert i bygget. Utover høsten skal bygget nå oppgraderes for Zimmer & Peacock og Statens Vegvesen som flytter inn første halvår 2024. Begge aktørene har signert leiekontrakter med varighet på 10 år.

– Dette er en viktig avtale for oss, og vi ser veldig positivt på at Vinkelbygget nå begynner å fylle seg med leietagere igjen, sier Eriksrød.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *