Waco Forsikringsmegling blir en del av Söderberg & Partners

15. mars, 2022

09:16

Ingen kommentar

Söderberg & Partners AS kjøper 51 % av aksjene i Waco Forsikringsmegling AS.

Oppkjøpet er nok et steg i selskapets offensive vekststrategi.

– Vi skal utvide vår forsikringsmeglervirksomhet til alle regioner i Norge, sier Jørn Gisvold, CEO i Söderberg & Partners. Selskapet jobber for tiden med etablering i flere spennende regioner.

– I partnerskapet med Waco Forsikringsmegling skal vi utvikle regionene Rogaland og Agder.

Waco Forsikringsmegling ble etablert i 1993 og tilbyr megling og rådgivning av person-, pensjons- og skadeforsikring til bedriftsmarkedet og offentlig sektor over hele landet. Selskaptet plasserte i 2021 et premievolum på NOK 1.250.000.000 og omsatte for NOK 25,5 millioner kroner. Selskapet har i dag 16 ansatte, lokalisert på Bryne.

– Vi ser frem til å bli en del av Söderberg & Partners, sier Ordin Oma som er daglig leder og en av grunnleggerne av Waco Forsikringsmegling. – Sammen med Söderberg & Partners skal vi utvide virksomheten vår geografisk. I tillegg ser vi store synergier sammen i å videreutvikle tjenester og systemer, til det beste for kundene våre.

Markedsleder innen offentlig sektor

Med dette partnerskapet styrker Söderberg & Partners sin posisjon som markedsleder innenfor rådgivning og megling til offentlig sektor.

– Sammen skal vi nå jobbe for å skape ytterligere kundeverdi gjennom både innovasjon og systemutvikling, sier Jan Kjetil Hvamstad, CCO i Söderberg & Partners. – Jeg gleder meg til å bli kjent med de ansatte i Waco Forsikringsmegling, som representerer et meget sterkt fagmiljø på forsikring og pensjon i Norge.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *