Waco Forsikringsmegling blir en del av Söderberg & Partners

Söderberg & Partners AS kjøper 51 % av aksjene i Waco Forsikringsmegling AS.

Oppkjøpet er nok et steg i selskapets offensive vekststrategi.

– Vi skal utvide vår forsikringsmeglervirksomhet til alle regioner i Norge, sier Jørn Gisvold, CEO i Söderberg & Partners. Selskapet jobber for tiden med etablering i flere spennende regioner.

– I partnerskapet med Waco Forsikringsmegling skal vi utvikle regionene Rogaland og Agder.

Waco Forsikringsmegling ble etablert i 1993 og tilbyr megling og rådgivning av person-, pensjons- og skadeforsikring til bedriftsmarkedet og offentlig sektor over hele landet. Selskaptet plasserte i 2021 et premievolum på NOK 1.250.000.000 og omsatte for NOK 25,5 millioner kroner. Selskapet har i dag 16 ansatte, lokalisert på Bryne.

– Vi ser frem til å bli en del av Söderberg & Partners, sier Ordin Oma som er daglig leder og en av grunnleggerne av Waco Forsikringsmegling. – Sammen med Söderberg & Partners skal vi utvide virksomheten vår geografisk. I tillegg ser vi store synergier sammen i å videreutvikle tjenester og systemer, til det beste for kundene våre.

Markedsleder innen offentlig sektor

Med dette partnerskapet styrker Söderberg & Partners sin posisjon som markedsleder innenfor rådgivning og megling til offentlig sektor.

– Sammen skal vi nå jobbe for å skape ytterligere kundeverdi gjennom både innovasjon og systemutvikling, sier Jan Kjetil Hvamstad, CCO i Söderberg & Partners. – Jeg gleder meg til å bli kjent med de ansatte i Waco Forsikringsmegling, som representerer et meget sterkt fagmiljø på forsikring og pensjon i Norge.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ja, jeg vil være medskribent i BY

Fyll ut skjemaet under med ditt virkelige navn og den e-postadressen du sjekker oftest. Du kan ikke skrive anonymt. Alle artikler vil være underlagt moderasjon redaksjonelle regler.
Når du har mottatt e-post med innloggingsdetaljer, kan du gå på Næringsportalens forside og klikk skriv innlegg.

Ved debattinnlegg og kommentarer til publiserte artikler, ber vi om at man holder en sivilisert tone. Personangrep er ikke tillatt. Publisering av andres bilder er ikke tillatt uten godkjenning, og alle som er avbildet må ha gitt sin tillatelse. Barn må ha foresattes tillatelse.

BY tar ikke ansvar for lagring av tekst og bilder.