Widerøe blåser i gang flere avganger og bringer destinasjon tilbake på rutekartet

23. januar, 2022

20:55

Ingen kommentar

I fjor introduserte Widerøe Færøyene for gamle og nye kunder. Ruten har vist seg populær blant befolkningen på begge sider av sjøen. Nå velger Widerøe å øke frekvensen på denne ruten samtidig som en gammel kjenning igjen plasseres på rutekartet. Fra mai blir det fire ukentlige avganger Bergen – Færøyene og tre ukentlige rundturer mellom Bergen og Billund.

Widerøe har benyttet pandemien til å styrke Bergen som knutepunkt for eksisterende og nye widerøedestinasjoner. Et solid ruteprogram som gir reisende gode videreforbindelser og redusert reisetid har vært helt sentralt i å få til dette tross pandemi og sviktende marked.

Ni måneder etter oppstart av ruten mellom Bergen og Færøyene velger Widerøe å øke antall ukentlige rundturer fra to til fire. 5. mai er første torsdagsavgang og fra den uken blir det flyvinger mandag, torsdag, fredag og søndag. Nå vil reisende kunne velge mellom en liten ukestur, en langhelg eller en kort helgetur – enten reisemålet er Færøyene og Torshavn eller Vestlandet og Bergen.

Samme uken, 2. mai, går den første flyvingen mellom Bergen og Billund siden starten av denne pandemien. Med avganger mandager, torsdager og fredager er Legoland – og ellers hva regionen har å tilby – kun kort direkteflygning unna. Dette ligger an til å bli en populær helgedestinasjon for langhelger frem mot sommeren.

red@byavisatonsberg.no

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *